Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Se va da OUG pentru abuzul în serviciu în februarie sau martie, pentru a-i rezolva problema lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Fostul premier Victor Ponta susține că legile justiției, în forma actuală, nu modifică nimic esențial, în mod special nu rezolvă problema abuzului în serviciu. Ponta a declarat că în februarie sau martie se va da Ordonanță de Urgență pentru definirea pragului la abuzul în serviciu, pentru a-i rezolva dosarul lui Liviu Dragnea.

Citește și: Victor Ponta, 'O FACE PRAF' pe Laura Codruţa Kovesi: Atac dur după excluderea lui Mircea Negulescu - anunţ apocaliptic pentru politicieni

”Modificările aduse la legile justiției nu schimbă nimic, nu modifică nimic fundamental. Eu am citit aceste legi ca jurist, ca fost procuror și vă spun că este o perdea de fum. Aceste legi nu vor schimba nimic în mod fundamental, dar toți se luptă după o perdea de fum. Eu sunt convins că un singur lucru se va schimba: se va da Ordonanță de Urgență pentru pragul la abuzul în serviciu. Se va schimba doar pentru a rezolva o problemă personală.

Previziunea mea este că în februarie sau martie se va da o Ordonanță. S-a dovedit și astăzi că legile au un ritm lent, pot fi contestate la Curtea Constituțională, pot fi blocate și domnul Dragnea nu mai are timp, chiar dacă controlează procesul legislativ, va opta pentru o soluție rapidă”, a declarat Victor Ponta, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.