Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 40% din electorat e atras de temele AUR

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi la Radio Guerrilla că AUR a primit mai multe voturi de la foști alegători PSD decât a reușit Pro România să 'rupă' din electoratul de stânga și că noul partid parlamentar abordează teme care ating 40% din electorat.

„Am crezut ca fac (pragul electoral) cu Pro Romania. Eu am vandut in aceasta campanie electorala un produs pe care oamenii nu l-au vrut. Eu am vorbit de criza economica, de-aia m-am si aliat cu Calin Popescu Tariceanu, am zis ca produsul nostru este doi premieri pe vremea carora s-a trait bine, iar acum problema este cu guvernarea, cu banii. Nu a fost interesant, oamenii au votat altceva. S-au dislocat (votanti PSD) catre AUR. La Pro Romania au venit foarte putini fosti votanti PSD”, a declarat Victor Ponta.

„Ce face partidul (AUR) nu stiu, dar temele lor exista si eu cred ca sunt mai mult de 10%, sunt 20, 30, 40 la suta atrasi de aceste teme si nu e nimic rau in asta. Am vazut ca in partid se cearta, dar temele raman. Temele sunt reale”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.