Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a ajuns 'la o cafea' la sediul PSD

ponta-dragnea

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, luni, la sediul central al PSD, pentru o discuție cu președintele partidului, Liviu Dragnea, întâlnirea celor doi venind după o perioadă tulbure în partid, situație generată de pierderea guvernării.

Ponta nu a dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii la sosire, doar a salutat și a spus că a venit "la o cafea". La rândul său, Liviu Dragnea a declarat că a venit la întâlnire "cu ganduri foarte bune" si că "Victor poate ajuta foarte mult partidul in cele doua campanii electorale". Dragnea a precizat că Ponta nu e sfătuitorul partidului pentru că e prea tânăr. "Victor e prea tanar ca sa fie sfatuitor, este un om activ si un om care sper ca se va implica mult in activitatea PSD in 2016", a declarat acesta.

În ciuda faptului că surse din partid spun că între fostul și actualul președinte PSD sunt tensiuni, cei doi au susținut în permanență că sunt 'prieteni'. Cu toate acestea, rupturi vizibile între cei doi au venit după ce Ponta a susținut-o pe Rovana Plumb pentru șefia PSD și nu pe Victor Ponta, iar la prezentarea bilanțului guvernării PSD, Liviu Dragnea nu l-a invitat pe Victor Ponta. Recent, fundația înființată de Victor Ponta a generat temeri în partid că fostul lider are de fapt intenții politice.

Dragnea a spus, duminică seară, că cei doi nu vor pica în 'capcana' în care să se certe.

"Vine (la sediul PSD - n.r.) special ca să ne vedem pentru că vreau să vedem care sunt modalităţile, mecanismele, mijloacele prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta. Victor Ponta a fost un premier foarte bun, a fost un preşedinte de partid foarte bun şi echipa pe care am făcut-o ani de zile poate să funcţioneze în continuare, în opinia mea', a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.