Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta A EXPLODAT la adresa Guvernului: 'Păcălim lumea ca în vremea comunismului. NU facem testări, nu raportăm decese corect'

Președintele PRO România, Victor Ponta, acuză Guvernul că îi păcălește pe români, ca-n vremea comunismului, atunci când susține că situația din România e sub control în fața pandemiei de coronavirus. Ponta precizează că nu se fac testări și nu se raportează în mod corect numărul de deceze din cauza COVID-19.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

„Ne furam singuri caciula / acceptam sa fim mintiti si propagam minciuni ! Si ne chinuim mai mult degeaba !

Romania a efectuat cu totul, in peste o luna , doar 40.000 de teste ( unele persoane au fost testate de mai multe ori conform procedurii) / 40.000 de teste la o populatie de 20 de milioane si la peste 500.000 de romani veniti din Europa - inseamna 0.2 % !!!

De la inceputul Pandemiei Guvernul Romaniei a pornit Strategia de minimalizare a efectelor Coronavirus/ ca sa pacalim lumea ca la noi e totul bine fata de altii - nu facem testari - nu raportam decesele corect - nu recunoastem focarele ( Suceava, Arad samd) decat atunci cand nu mai pot fi ascunse ! Minciuna ca politica de stat - ca in vremea comunistilor!

SUA efectueaza 100.000 de testari pe zi / Germania 80.000 zilnic / Italia 40.000 si Spania 30.000 pe zi / si acum incep sa se simta rezultatele !

Noi stam blocati in case - pentru ca nu suntem testati - si pentru ca nu suntem in stare sa protejam personalul medical si spitalele! De asta stam in case!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

Ne furam singuri caciula / acceptam sa fim mintiti si propagam minciuni ! Si ne chinuim mai mult degeaba ! Romania a...

Publicată de Victor Ponta pe Luni, 6 aprilie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.