Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a EXPLODAT la adresa lui Marcel Vela: Fac dosare penale și amenință presa/ Ne întoarcem în 1989 să ne pregătim de o nouă Revoluție?

stiripesurse.ro
Ponta Pro Romania

Liderul PRO România Victor Ponta critică dur războiul început de Ministerul de Interne cu România TV, după ce pe numele mai multor jurnaliști de la televiziune au fost deschise dosare penale.

Citește și: O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

"NU suntem informati cate decese sunt cu adevarat la Suceava din cauza coronavirus/ NU ne spune Ministrul de Interne cati romani intra in tara si ce se intampla cu ei / NU ne spune Ministrul Sanatatii cand vin echipamentele de protectie pentru personalul medical/ NU avem voie sa vorbim despre Baronii si coruptii PNL vinovati de tragedia de la Suceava- nici de firmele fantoma care primesc milioane de euro contracte / nici de managerii de spitale numiti politic care interzic personalului sa spuna adevarul presei!

Citește și: O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

In schimb fac dosare penale si ameninta presa ! Inainte de 89 Regimul Comunist ne spunea ca totul este foarte bine in Romania / si ca cei care critica Partidul sau Conducatorul iubit sunt tradatori ! In 2020 ne intoarcem la 1989 - sa ne pregatim in Decembrie de inca o REVOLUTIE?", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.