Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a EXPLODAT la adresa PSD, după ce impozitarea pensiilor speciale a trecut de Senat: Trădătorii voștri sunt Dăncilă, Teodorovici și Fifor

ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză social - democrații că sunt călăii militarilor din România. Totul după ce, ieri, Senatul a adoptat legea privind impozitarea pensiilor speciale. Camera decizională privind adoptarea proiectului va fi cea a Deputaților.

"Anunt important pentru toti militarii din Romania - slugile si demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis sa va taie pensiile - exact invers decat au promis in 2016 - exact cum a facut Basescu in 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat si pe care fac atata taraboi se refera la PENSIILE MILITARE alaturi de cele ale magistratilor ( fiind insa scutite pensiile parlamentarilor) !

ProRomania am promis ca va proteja tot timpul pensiile militare ( introduse inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza si existente in toate tarile NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / asa vom face si acum in fata ticalosiei catorva lideri PSD absolut trecatori!

ProRomania sustine renuntarea la cota unica si trecerea la un sistem de impozitare diferentiata / dar pentru toate categoriile de venituri si toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstitutional , demagogic si nefunctional!

Militari romani - azi tradatorii vostri se numesc Dancila, Teodorovici si Fifor ! Sa nu uitati acest lucru!", a scris Ponta pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.