Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a identificat CEA MAI MARE GREȘEALĂ pe care o poate face România

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta barou mandru

Fostul premier Victor Ponta a afirmat joi seara, la Hunedoara, că România va face o greşeală dacă îşi va închide producţia de energie electrică pe bază de cărbune, atât din considerente care ţin de locurile de muncă pierdute, dar şi de interes naţional, el apreciind că atât Complexul Energetic Hunedoara, cât şi Complexul Energetic Oltenia ar trebui să-şi continue activitatea în viitor.

'Eu am crezut, ca prim ministru, şi cred şi astăzi, că dacă România îşi închide producţia de energie pe cărbune face cea mai mare greşeală şi cel mai mare rău. (...) În primul rând, sunt locurile de muncă pentru cele două judeţe (Hunedoara şi Gorj, n.r.), dar eu vorbesc şi de interesul naţional: o să stăm tot timpul să importăm energie (...) din alte ţări şi o să aşteptăm să vedem plouă, ca să avem energie hidro, sau bate vântul ca să avem energie eoliană? Orice ţară puternică şi care stă pe picioarele ei trebuie să aibă energie electrică pe cărbune, mai ales când ai resursa aşa cum o avem noi în această zonă', a afirmat Ponta, transmite agerpres.ro.

Citește și: Nu ai mai văzut așa ceva: Acesta e CEL MAI RAPID CAMION din lume / VIDEO

În opinia sa, un viitor guvern PSD va trebui să continue programele de modernizare care pot oferi 'o speranţă' oamenilor din judeţele Hunedoara şi Gorj pentru următorii 10-20 de ani, aşa cum s-a procedat în perioada 2012-2015, a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.