Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a izbucnit la adresa ministrului Muncii: 'O să țin minte că a mințit-o pe mama, că i-a zis că îi dă banii'

Digi24
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marţi, la România TV, că pensiile nu vor fi majorate cu 40 la sută din septembrie, iar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, "este o victimă" a premierului Ludovic Orban pe motiv că ar fi fost pusă să spună că există bani prevăzuţi în buget pentru această majorare.

"E o victimă, sincer, a domnului Orban. Cred că a zis de vreo 10 ori că sunt banii de pensii puşi în buget. Nu o să se dea. Nu doar orice pensionar, şi eu o să o ţin minte că a minţit-o pe mama, că i-a zis că îi dă bani", a declarat Victor Ponta în emisiunea "Punctul Culminant".

Curtea Constituțională, decizie așteptată de milioane de români: emoții mari în sistemul bancar

În schimb, ministrul Muncii a dat asigurări, marţi, că pensiile vor creşte din luna septembrie, însă nu cu 40 la sută, aşa cum prevede legea adoptată de PSD în Parlament. Ministrul Muncii a explicat că Guvernul urmează să stabilească procentul cu care vor fi majorate pensiile, în baza baza unor analize privind încasările la buget.

"Acest Guvernul este responsabil. Va fi o creştere a pensiilor. Va anunţa o eventuală modificare a legii, în sensul de procentul de 40 la sută cunoscut, în baza unor analize privind încasările la buget. Dincolo de orice populism, suntem nişte oameni responsabili şi vom comunica acest lucru în baza datelor privind încasările la buget.

Nu este nimeni în această echipă guvernamentală care din răutate sau rea voinţă să nu fie de acord cu cerinţele pensionarilor. Este evident că este necesară o suplimentare, dar acest lucru trebuie să aibă susţinerea bugetului", a declarat Violeta Alexandru la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.