Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a mai transferat doi parlamentari, unul de la PSD, altul de la ALDE: 'Încet, încet, o să vină toți la Pro România'

ponta psd

Victor Ponta continuă misiunea de destructurare a PSD! Ajuns la 30 de parlamentari, Pro România s-a mărit cu încă doi, ambii din PSD. Gabriel Petrea, cel care era șeful Tineretului Social-Democrat, deputat de București, a fost exclus, vineri, din partid, după ce a votat moțiunea de cenzură. Mihai Niță este deputat ALDE de Olt.

”Azi s-a înscris și Gabriel Petrea și Mihai Niță. Mai vin și alții. Acum pot să un o selecție mult mai dură pentru că nu am nevoie de voturile lor. Mai sunt oameni normali la PSD, probabil că, încet, încet, o să vină toți la Pro România, că doar nu o să stai cu... Dar, la ce am văzut în week-end-ul ăsta sunt pe cale de dispariție. Marcel Ciolacu trebuie să rămână la PSD.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Mutarea lui Petrea și Niță la Pro România a fost anunțată oficial și în plen de Florin Iordache, președintele de ședință.

Alți doi deputați PSD care urmau să treacă la Pro România, Horia Nasra și Cornel Itu, și-au retras solicitarea și vor rămâne în barca PSD, a mai anunțat Florin Iordache. Cei doi deputați clujeni au renunțat să plece la Pro România înainte de moțiunea de cenzură.

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.