Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a plecat în concediu în America, iar Klaus Iohannis a ales o destinație surpriză

iohannis cotroceni

Premierul Victor Ponta a ales să îşi petrească vacanţa în America, iar preşedintele Klaus Iohannis a ales o destinație surpriză pentru a se relaxa. Președintele va intra în concediu de odihnă și va merge la staţiunea Neptun unde se va relaxa timp de cel puţin două săptămâni.

Organizatorii festivităţilor de Ziua Marinei susţin că şeful statului va participa, astfel, pentru prima dată, la marea sărbătoare din 15 august de pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Preşedintele ţării ar intenţiona, chiar de la sfârşitul acestei săptămâni, să intre în concediu de odihnă pe litoralul românesc.

Surse din rândul organizatorilor festivităţilor de Ziua Marinei spun că la ediţia din acest an, a 113-a, de la Constanţa, va participa şi preşedintele Klaus Iohannis. Invitaţiile au fost deja trimise, la evenimentul din 15 august fiind aşteptaţi oficiali ai guvernului, parlamentari, reprezentanţi ai misiunilor străine în România, autorităţi centrale şi locale. Zeci de mii de persoane urmăresc evenimentele organizate de Forţele Navale Române. De când este premier, Victor Ponta nu a participat niciodată la festivităţile de Ziua Marinei. Ministrul Apărării, Mircea Duşa, nu a lipsit însă, iar la ediţia din acest an este aşteptat şi vicepremierul Gabriel Oprea, scrie evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.