Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a răbufnit după ce eșecul Schengen: 'Lumea nu negociază cu preșuri'

Facebook
Victor Ponta

Victor Ponta a avut o ieșire explozivă joi seara, la România TV, după ce Austria și Olanda s-au opus aderării României la Spațiul Schengen. Fostul premier a subliniat faptul că starea de fapt se explică prin atitudinea slugarnică a politicienilor din țara noastră aflați la butoane.

El crede că niciun politician de la butoane nu-și va recunoaște eșecul, deci nu-și va da demisia. „Putin e de vină!” și pentru faptul că România a rămas în afara Schengen, a glumit Ponta.

„Nu o să-și dea nimeni demisia. Să zică domnul Bode că am încercat, nu ne-am calificat, asta e. Putin e de vină. Oricine, niciodată noi, doar Putin.

Eu cred că România e reprezentată de niște domni care stau preșuri la orice. Acum s-au șters și ei (n.r. – austriecii) pe preș. Nu găsesc alt motiv. Așa văd eu lucrurile, din păcate acolo suntem”, a declarat Victor Ponta, pentru România TV.

Victor Ponta i-a făcut praf pe Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Bogdan Aurescu și restul responsabililor de politica externă a României. În opinia fostului premier, cei menționați nu știu să reprezinte interesele statului pe care-l reprezintă.

„Cu lideri pe cei pe care-i avem, despre care lumea știe că sunt preș, greu să negociem. Negociază lumea cu preșuri?”, a comentat fostul premier.

În opinia lui Ponta, Guvernu României nu a știut să profite de o ocazie unică, pe fondul solidarității exprimate pro-UE și pro-NATO, în contexul turbulențelor geopolitice.

„Un moment mai bun ca ăsta e greu să mai găsim”, a mai comentat Ponta, în direct, pentru România TV, joi seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.