Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta a răbufnit la adresa PNL: 'Ce au făcut cu un munte de bani? Doar alegerile i-au oprit. De aceea nu au luat echipament pentru ATI'

Facebook
Victor Ponta

Victor Ponta a avut, marți, la România TV, o reacţie dură la adresa guvernului PNL. Liderul Pro România susţine că nu se explică împrumutul enorm pe care guvernul l-a făcut şi din care nu a fost nici măcar un miliard de lei în sistemul sanitar din ţara noastră, având în vedere criza puternică generată de noul coronavirus.

"Alegerile. Eu altceva vin şi spun şi aici e problemă de lidership. Ce i-a oprit în ultimele luni? Ce i-a împiedicat să ia echipamente pentru ATI? Alegerile au fost. Noi am auzit în fiecare zi că guvernul a gestionat foarte bine. La noi toate cifrele, pare coincidenţă, pare să nu sară. A votat PSD tot ce au vrut, le-a votat orice. Pe 9 luni, deficitul e de 13 miliarde de euro, pe ultimele 9 luni.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

Ce-aţi făcut fraţilor cu un munte de bani? Tot bugetul României are 30% din PIB, 13 miliarde au făcut cheltuieli. Ce au făcut? N-au plătit creditele oamenilor, măcar să fi băgat un miliard de euro în capacitatea spitalelor, nu mai spun acum că suntem la capacitate de catastrofă, au vrut să sperie lumea, dar nu chiar aşa mult. Cum a fost asta cu pelerinajul. E aberant, să te duci la Sf. Dimitrie doar dacă ai buletin de Bucureşti.", a zis Ponta.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.