Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, acid la adresa tehnocraţilor: 'Guvernul Meu' va trece la tăieri și austeritate

aktual24.ro
ponta-aktual24

Victor Ponta a criticat din nou Guvernul Cioloș și a tras un ”semnal de alarmă” în privința direcției în care se îndreaptă țara și consideră că este posibil să se ajungă din nou la măsuri de austeritate.

Mai exact, fostul premier îi dă dreptate lui Gelu Diaconu, fostul șef al ANAF, care, într-o analiză pe blog a demonstrat că la nivelul Finanțelor este un dezastru, cosmetizat de tehnocrați.

Fostul premier scrie, la rândul său pe Facebook, că absorbția fondurilor europene pe anul acesta este zero, fapt ce va duce ca în 2017 viitorul "Guvern al Meu" să procedeze la tăieri și austeritate.

1. Fonduri europene absorbite in 2016 fix ZERO ( daca se schimba Raducu cu Ghinea o sa il "dublam" pe zero)!
2. Toate investitiile complet blocate ( ca tot spuneau ca fostul Guvern nu face destule investitii, in 2016 sunt ZERO) 
3. Dezastrul total din energie / proiectele noi de circa 7 miliarde de euro ( Cernavoda, Tarnita, Rovinari) sunt complet abandonate, CNH in insolventa , CEO distrus pe motiv politic, deja importuri de peste 1000 MW/ zi din Ungaria si Cehia
4. Scaderea incasarilor la buget dupa decapitarea ANAF si aducerea la conducerea Fiscului a "reprezentantilor" firmelor straine
5. O administratie publica deja blocata de frica si de lipsa de decizie, acum isterizata si din cauza proiectelor stupide privind salarizarea! 
6. Abandonarea totala a Guvernului de catre toti cei care l-au sustinut/ dupa ce a fost "Guvernul Meu" acum este "Guvernul nimanui"

Imi fac datoria sa trag un semnal de alarma - daca mergem in ritmul asta in 2017 viitorul "Guvern al Meu" va trece la taieri si austeritate!!! Mai suporta romanii un an 2010 ?!? Sper ca nu” a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.