Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, acuzații explozive după Congresul PNL: 'Ştiu de la liberali, de liberali care aveau Covid şi au venit că trebuia să voteze'

Captura foto Antena 3
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a spus duminică, la România Tv, că a primit informaţii potrivit cărora la Congresul PNL au fost liberali care au mers acolo deşi ştiau că au Covid-19.

„Dumneavoastră credeţi că ieri s-au făcut 5.000 de teste şi că toate erau negative? Hai să fim serioşi! Ştiu eu de la liberali, de liberali care aveau Covid şi au venit la Congres, că trebuiau să voteze, că dacă nu votau...”, a spus Victor Ponta, duminică seara, la România TV.

Întrebat dacă se poate proba afirmaţia pe care a făcut-o, Ponta a spus: „Cum, că au plecat acasă toţi? Au venit din toate zările, au plecat în toate zările... Sunt convins că dacă cineva ar investiga anumiţi delegaţi care trebuiau să fie în izolare, cu siguranţă... dar nu o să investigheze nimeni, că na, încă sunt ei la putere. Dacă era Congresul PSD, cred că se închidea după zece minute, îi lua DSP-ul pe toţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.