Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță APOCALIPSA: 'O să plătim toți 'bombele nucleare''

ponta five 5

Cel puțin 106 experţi în fonduri europene care provin din organizaţii (ONG-uri, institutii/autorităţi publice, universităti, SRL-uri), care au cont/profil asociat cu grupul de facebook “POSDRU/POCU” (aproximativ 12.000 de conturi afiliate, mare parte experţi) i-au trimis o scrisoare deschisă ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, pentru a trage un semnal de alarmă legat de absorbția de bani europeni făcută de țara noastră. Experții se tem de incapacitatea României de a atrage fonduri europene, însă fostul premier Victor Ponta e și mai dramatic. El lansează o adevărată apocalipsă despre ceea ce ne va paște în 2017. ”O să plătim toți ”bombele nucleare” aduse de Guvernul Zero”, anunță Ponta.

El îl numește pe ministrul Cristian Ghinea drept ”ministrul Soros Macovei”, pentru simpatia acestuia față de fostul procuror Monica Macovei.

”Guvernul ZERO ramane tot cu ZERO - in ciuda minciunilor si Propagandei care se bazeaza pe ignoranta sau patima unora dintre romani!

Cand Dl Ciolos ( fost Comisar European) repeta minciuna ministrului Soros Macovei cum ca Guvernul Tehnocrat a incasat 2,9 miliarde Euro - fara sa precizeze ca sunt EXCLUSIV lucrari si proiecte incheiate, platite de noi si trimise spre decontare la Comisia European pana la data limita de 31.12.2015 - nu pot decat sa ma mir cat de rau s-a transformat!

Cand vad ca TOTI specialistii din domeniul fondurilor europene confirma dezastrul total din acest an si Ministrul Fondurilor Europene Soros Macovei ( sau cum l-o chema) ne spune ca el e preocupat de cum sa candideze la Parlament pe listele PNL nu pot decat sa ma bucur - acolo la PNL e locul ideal pt incompetenti cu gura mare si realizari ZERO!

Imi pare doar rau ca in 2017 o sa platim toti "bombele nucleare" aduse in Romania de Guvernul ZERO !!! Si va fo scump.”, anunță Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.