Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță DEZASTRUL pentru pensionari: 'Băi, e prea mare măgăria, e o mizerie' - Planul TERIBIL al PSD cu pensiile

Pro Romania
Victor Ponta

Președintele PRO România, Victor Ponta, susține că Liviu Dragnea, președintele PSD, încearcă să-și apropie demnitarii de el prin intenția de a mări salariile.

„Ce înseamnă măsurile care se iau mâine de Guvern?  De la 1 ianuariese suspendă prevederile legii pensiilor care impun indexarea de la 1 ianuarie a pensiilor cu un coeficient între creșterea salariului mediu și inflație. Deci până în septembrie nu primesc nici un leu în plus.  Exact cei care au votat au cel mai mult de suferit. În același timp de la 1 ianuarie indemnizațiile aleșilor cresc. Și al meu ca deputat. Mai pe înțelesul tuturor: mie îmi crește salariul de deputat, dar mamei mele nu-i crește pensia. Iar eu mă simt revoltat. Este o mită pe care Dragnea vrea să o ofere parlamentarilor, primarilor... Eu nu vreau să iau mita aia. Cum adică înghețați pensiile, dar mărești salariile demnitarilor? E o chestiune care n-are legătură nici cu social democrația.  Poate ne vede Teodorovici și zice și el: băi, e prea mare măgăria. Cum adică să mărim salariile la demnitari  și să înghețăm pensiile? E prea mare măgăria. Și eu îmi doresc un salariu mai mare, dar e o mizerie”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta, în emisiunea moderată de Denise Rifai la Realitatea TV.

Citește și: Guvernul îl dă de gol pe Klaus Iohannis: Ce s-a întâmplat în ședința pe care a prezidat-o .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.