Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță obiectivul PSD în negocierile cu Iohannis

iohannis ponta cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a chemat, din nou, partidele la Cotroceni, pentru consultări. Bineînțeles, cele mai interesante negocieri vor fi cele între președinte și partidul de la putere, PSD.

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunțat că PSD își păstrează propunerile pentru legea electorală și le va prezenta în fața președintelui.

"Vom participa la consultările cu şeful statului, nu ne deranjează să mergem la mediere la preşedinte pe Codul Electoral. Nu avem orgolii de acest gen. Mergem cu propunerile noastre, care ţin de modul de alegere a Parlamentului, şi anume reducerea numărului de parlamentari. Mergem să ne spunem punctele de vedere, după care, în comisia parlamentară specială, reprezentanţii noştri vor merge în direcţia stabilită", a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, liderul PSD Victor Ponta.

Vineri dimineaţă, preşedintele Klaus Iohannis a trimis invitaţia către partidele politice, pentru consultări, care vor avea loc miercurea viitoare, pe priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul în diaspora, finanţarea campaniilor şi a partidelor şi ridicarea imunităţii parlamentare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.