Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță că Ludovic Orban VA DEMISIONA: 'Își va asuma răspunderea pe două-trei legi. Te apuci de circ în Parlament'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Victor Ponta este de părere că Ludovic Orban va demisiona din funcția de premier, după ce își va mai angaja răspunderea parlamentară. Fostul lider PSD critică ”jocul politic” al PNL, care va provoca pierderi românilor.

Totodată, liderul PRO România consideră că pentru a se ajunge la alegeri anticipate PNL este dispus să facă circ în Parlament.

Citește și: Ludovic Orban îi ‘cinstește’ pe traseiști cu funcții! Numire discutabilă

”Eu cred că după ce domnul Orban își va asuma răspunderea pe două-trei legi, va demisiona. Apoi, timp de 60 de zile nu va mai putea face Guvernul nimic. Apoi, ca să ajungem la alegeri anticipate, trebuie să fie propuși și să cadă la vot doi premier. În tot acest timp, președintele va numi un premier interimar dintre miniștri. În tot acest timp se vor acumula alte probleme care vor fi decontate tot de noi, de popor.

De unde știe PNL cât o să obțină la alegeri? Dacă nu scoate 40%? Te apuci de circ în Parlament că pică două guverne. Eu, în locul celor de la PNL, aș spune adevărul. O să vină să spună că nu mai au bani de făcut școli, de construit, că au de plătit dobânzi. Interesul lor politic primează în fața interesului oamenilor. Ce fac ei acum s-a mai făcut în 2009.”, a spus Victor Ponta, marți seara, la România TV.

Citește și: Detalii despre situația financiară a Cristinei Țopescu- Cât câștiga și ce afaceri avea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.