Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță scorul politic al Pro România: La București am făcut o greșeală evidentă. Voi candida la parlamentare

Sursa: Inquam Photos / George Calin
Ponta Negoita

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că scorul politic al partidului la alegerile locale a fost de 7,6%, un scor obținut la prima participare în cadrul alegerilor locale. Ponta susține că scorul slab de la Capitală se datorează unei greșeli, asta pentru că s-a candidat sub o siglă necunoscută oamenilor. Ponta arată că va candida la alegerile parlamentare, iar Pro România va merge doar cu candidații proprii și sigla partidului pe buletinele de vot.

Citește și: Traian Băsescu, în seara alegerilor: Eu mă duc să-mi fac valiza! Orban abia mâine își va da seama că a pierdut

”PRO ROMANIA - primul test politic in Alegerile Locale = 23 de Judete in care avem consilieri judeteni = 7.6% votul politic !

In 27 Septembrie PRO Romania a participat pentru prima data in Alegeri Locale / multe satisfactii, multe dezamagiri, rezultate de care suntem mandri dar si infrangeri dureroase - multe lectii importante pentru Alegerile Parlamentare din Decembrie !

Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care au votat ieri candidatii PRO Romania - tuturor militantilor, simpatizantilor, reprezentantilor nostri in sectiile de vot ! Sunt convins ca puteam sa avem candidati mai buni si sa obtinem mai multe voturi/ sunt convins ca am facut greseli importante - insa prezenta in 23 de consilii judetene ( pe langa miile de consilii locale) si votul politic de 7.6% reprezinta un punct de plecare relevant !

La Bucuresti am comis o eroare evidenta prin candidatura intr-o Alianta necunoscuta votantilor, cu o sigla si printr-un mesaj politic conventional intr-o batalie in care principalii contracandidati au radicalizat la extrem discursul / lectia usturatoare este invatata : la Alegerile Parlamentare PRO Romania va avea doar candidati proprii si sigla PRO Romania - eu voi lupta in mod direct alaturi de Echipa PRO Romania din Bucuresti si imi voi asuma candidatura la Camera Deputatilor pe lista de Bucuresti !

La nivel national ii felicit pe colegii care au fost alesi primari, consilieri locali si pe consilieri PRO Romania din 23 de Consilii Judetene / in alte judete au lipsit cateva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% - insa in toata tara eforturile noastre de organizare vor continua si, sunt convins, rezultatul de la Alegerile Parlamentare va arata o crestere semnificativa a ponderii PRO Romania !

Insa cea mai importanta batalie este intotdeauna batalia urmatoare : Alegerile Parlamentare din Decembrie 2020!

In fata unei guvernari antipopulare a unei Aliante PNL - USR - PMP - UDMR noi vom continua sa aparam oamenii, comunitatile si firmele romanesti ( cum am facut in 2010 - 2012 ) / ne vom lupta cu toata puterea si curajul cu fortele politice care au luat deja si vor lua in continuare decizii politice impotriva romanilor / si vom incerca sa construim un Front al Opozitiei chiar inainte de 2024 ( daca si liderii PSD se vor decide sa iasa din intelegerile ascunse cu Puterea)!

Vom lupta pentru fiecare reduta in apararea drepturilor la sanatate, educatie, munca, pensie, justitie, mediu ! Si nu vom ceda niciodata!

Suntem PRO Romania - si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.