Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, apel exploziv către Guvern în plină criză: 'Nu fiți lași și trădători din nou! Acționați direct și pe urmă informați Comisia Europeană'

Liderul Pro România Victor Ponta reacționează după ce ministrul Transporturilor Lucian Bode a anunțat că Guvernul va cere ajutor de la UE pentru a salva Tarom. Ponta le cere guvernanților să acționeze direct și să nu aștepte ajutorul UE de la care ar putea primi un răspuns peste șase luni că nu se poate. „Nu fiți lași și trădători din nou”, este apelul liderului Pro România.

„#Salvati Tarom #Salvati BluAir ! Salvati companiile romanesti si dreptul nostru de a zbura peste tot in Europa la preturi suportabile!

Nu fiti lasi si tradatori din nou / toate tarile europene isi vor salva companiile aeriene / Guvernul trebuie sa le salveze pe cele romanesti - si sa salveze corpul de elita al pilotilor si insotitorilor de zbor ( pe care ii pregatesti in ani de zile si poti sa ii pierzi intr-o ora )!

VIDEO Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Daca cereti ajutor la UE acum insemna ca sunteti iar niste lasi si tradatori/ o sa primiti un raspuns peste 6 luni ca nu se poate - si o sa aveti o scuza pentru impotenta voastra! Actionati direct - si pe urma informati Comisia Europeana ( cum fac toti cei care se lupta pentru tara lor)!

Regulile Europene acum vor distruge companiile mai mici - in locul lor dupa Criza vom avea din nou numai cateva companii mari - cu preturi mari - si rigiditate mare!

Daca vreti sa mai avem companii romanesti - daca vreti sa mai putem zbura de pe toate aeroporturile din Romania ( nu doar din Bucuresti) catre toate orasele mari europene ( nu doar capitalele tarilor) la un cost pe care sa-l poate suporta orice roman ( nu doar cei bogati) - trebuie ca Guvernul Romaniei sa actioneze #ACUM”, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.