Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac dur la adresa Rusiei, la Summitul Mării Negre

ponta sua

În discursul său din cadrul evenimentului, premierul a vorbit despre situaţia în regiune, criticând acţiunile Rusiei din ultimele luni. Ponta nu a menţionat însă numele Federaţiei Ruse.

„Regiunea Mării Negre este una complicată, tulburată de schimbări. În urmă cu un an, foarte puţină lume şi-ar fi imaginat că vom avea un nou conflict în zonă, schimbări de graniţe, încălcări de drept internaţional şi ameninţări grave. În faţa acestor provocări, consider că o colaborare în toate planurile este un avantaj pentru cetăţeni”, a declarat Ponta.

Prim-ministrul s-a referit şi la rolul României în regiune, pe care îl consideră „extrem de important, de stabilitate şi echilibru”. „Cred că respectarea drepturilor tuturor ţărilor în jurul Mării Negre este cheia pentru un viitor comun”, a mai menționat Victor Ponta.

În perioada 2-3 octombrie 2014 are loc la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, a V-a ediţie a Summit-ului Mării Negre, eveniment organizat de către Asociaţia Regiunilor Europene (ARE) şi Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.