Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac la rectorul Universităţii Bucureşti: 'A fost recrutat ca informator al Securităţii lui Ceauşescu şi acum dă lecţii de moralitate'

ponta obraz

Victor Ponta salută demisia şi viitoarea pensionare a prodecanului Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Univerităţii Bucureşti, după afirmaţiile controversate şi discriminatorii despre sex, viol şi musulmani făcute într-o emisiune radio. Liderul Pro România îl atacă însă şi pe Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti.

"O veste foarte buna - cei care au o gandire medievala sunt incompatibili cu invatamantul modern!

Problema este alta - actualul Rector al Universitatii Bucuresti a fost recrutat ca informator al Securitatii lui Ceausescu - si acum ii da lectii de moralitate prodecanului de la Teologie ! Asa a dovedit CNSAS - si asa vedem ca se intampla!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Reprezentanți ai Universității din București au anunțat, miercuri, printr-un comunicat de presă citat de MEDIAFAX, că profesorul Vasile Răducă și-a depus demisia din funcția de prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul”.

Vasile Răducă a făcut afirmaţii discriminatorii despre sex, viol şi musulmani, într-o emisiune difuzată în 27 mai, la Radio Trinitas. "Vă rog să reţineţi, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimţit şi care ţi-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de aşa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se şi întâlnească şi să fie fertilizat oul", este un răspuns dat de Vasile Răducă unei ascultătoare la postul de radio Trinitas, care aparţine Patriarhiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.