Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, bulversat de anunțul lui Dragnea privind candidatura la prezidențiale: 'Adică chiar dai foc ca Nero la toată Roma?'. Ce șanse ar avea liderul PSD

ponta dragnea

Liderul Pro România, Victor Ponta, a comentat marți, la B1 Tv, faptul că Liviu Dragnea a spus că va anunța duminică, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la scrutinul prezidențial.

Zi plină la CCR - Decizie crucială pe Codurile penale! Iohannis așteaptă și el verdictul judecătorilor privind strategia 'România 2040'

”În 2016, noi am spus în campanie, PSD-ALDE, că venim și facem o lege clară, unde sunt abuzuri, se îndepărtează, unde cineva chiar e vinovat, se duce la închisoare. Nu s-a întâmplat nimic. Totdeauna, domnul Dragnea a spus că o rezolvă el cumva, că amână, că desființează completul. Cum a ajuns să stea cu sabia deasupra capului până luni și ce i-a dat prin cap că dacă duminică se anunță că va fi candidat... Șansele lui, duminică seară, să devină președinte, sunt zero, dar nu-l interesează asta, că PSD iar își ia bătaie la prezidențiale. El zice că-i sperie pe judecători și îl mai amână. Și PSD ce câștigă din chestia asta? Ce face, o dă jos și pe Dăncilă? Adică chiar dai foc ca Nero la toată Roma?”, a spus Victor Ponta.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți că „după alegeri, chiar duminică seara” va face un anunț cu privire la o eventuală candidatură a sa la prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.