Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Pot să mă aliez cu ALDE într-o oră dacă iese de la guvernare. Altfel nu merge să-l susțin pe Tăriceanu

ponta tariceanu

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat duminica seara ca dacă ALDE iese de la guvernare, atunci „într-o oră” se poate duce să vorbească cu formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru o alianță:

  • Nu stiu daca iese (ALDE de la guvernare), nu am apucat sa vorbesc. Pot sa ma aliez cu cei de la ALDE dar nu pot sa ma aliez cu cei de la ALDE cat ei sunt la guvernare si eu Pro Romania in opozitie. Ca nu intelege nimeni nimic. Zice 'Bai, voi sunteti nebuni? Cum adica?'.
  • Daca ALDE iese de la guvernare, peste o zi, nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei, si sa facem un grup mai mare. Dar care-i alternativa, ca USR nu vrea sa guverneze. I-a invatat cineva sa nu fie fraieri, doar sa critice, ca de facut au fost la guvernare in 2016 si au facut PSD de 46% de buni ce ati fost, sa stea sa dea din gura ca e usor si nu trebuie sa faca.
  • Nu am cum sa fac o alianta cu ALDE si sa-l sustin pe dl Tariceanu cata timp ei sunt la guvernare si noi suntem in opozitie. Ne-ati intreba daca suntem normali la cap. Deci nu merge.

Citește și: VIDEO - Rareș Bogdan s-a contrat cu Bogdan Chirieac la România TV: Sunteți de acord să vă autoflagelați? / Propuneți o chestie comunistă sau fascistă! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.