Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta cere demisiile miniștrilor Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, dar va vota împotriva DNA: 'Nu Plumb a luat lacul'

ponta dragnea plumb

Victor Ponta jură că nu a depus niciun denunț împotriva lui Liviu Dragnea la DNA, așa cum lăsa să se înțeleagă șeful PSD. Ponta cere ca miniștrii acuzați de DNA de abuz în serviciu în dosarul Belina, Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, să-și dea demisia din Guvern. Însă, cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale a Rovanei Plumb va primi un vot negativ de la deputatul Victor Ponta.

”Sunt martor și domnul Dragnea are dosarul la Camera Deputaților. Nu am depus niciodată un denunț împotriva lui. De câte ori am fost chemat la DNA, am spus doar adevărul. Nu am mai vorbit cu Liviu Dragnea și nici nu îi duc lipsa. Guvernul adoptă cam 1.000 de HG pe an, deci am semnat vreo 4.000. Nu știu de acea HG, în mod special. Sprijinul partidului e corect. Dar, ele trebuie să plece din Guvern, îi afectează credibilitatea. Voi vota împotriva cererii DNA pentru Rovana Plumb, pentru că nu a luat ea lacul. Știu cum semnează un ministru.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: A fost făcut public! Când va fi cumpărat primul sistem Patriot

Liviu Dragnea a declarat miercuri că, în Comitetul Executiv al partidului, va avea loc o discuţie despre votul de marţi din Comisia de buget de la Senat, al cărei preşedintele este Eugen Teodorovici. Asta, după ce a fost introdus, în cadrul şedinţei Comisiei, un amendament cu privire la TVA defalcată, respectiv să se aplice doar companiilor care fac contracte cu statul, iar pentru restul măsura să devină opţională până la 1 ianuarie 2019.

”Nu vreau ca Teodorovici să vină la Pro România, îl felicit pentru ce a făcut la Comisia din Parlament. Un om care gândește e sancționat, ați văzut ce a pățit Țuțuianu. Asta se întâmplă în PSD.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Știați? Ce sporuri vor primi bugetarii începând cu anul 2018

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.