Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dă cărțile pe față despre premierul propus de PSD: 'Va fi mult mai controlat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Parlament Victor Ponta Camera Deputatilor

Sevil Shhaideh este numele propus de coaliția PSD și ALDE pentru a fi premierul României. Fost ministru în guvernul Victor Ponta, nominalizarea lui Shhaideh a surprins nu doar adversarii PSD, ci și pe membrii de partid. Victor Ponta a dat cărțile pe față despre ceea ce se va întâmpla în mandatul premierului propus de PSD. Așa cum a anunțat și Liviu Dragnea, Shhaideh și cabinetul său vor fi mai controlați decât alte guverne de până acum de partidele care îi sprijină.

”Eu mă așteptam să nu fiu eu. Nu am luat nicio casă cu acte false, nu îndeplinesc condițiile lui Klaus Iohannis. Va fi un guvern mult mai controlat de partidele care formează coaliția. E o procedură ce există și în alte țări. Eu mi-aș dori să stau cu familia sâmbătă, e ajunul Crăciunului, nu să fac selecții de miniștri.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Eu nu mă simt marginalizat, am avut funcții, o să mai am. 2017 va fi la fel de greu ca 2012, sunt niște găuri uriașe moștenite.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Ponta a vorbit și despre posibilitatea schimbării legii care nu-i permite unui condamnat penal să ocupe funcția de premier.

Citește și: INCREDIBIL Sevil Shhaideh a fost propusă premier al României

”Consider că o lege care îți interzice pe viață niște drepturi e neconstituțională. Nu am auzit nicio discuție în partid despre schimbarea acestei legi. Domnul Iohannis a numit-o ca ministru în urmă cu un an. Nu cred că s-a întâmplat ceva rău de atunci.”, a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.