Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta DĂ DE PĂMÂNT cu Viorica Dăncilă, înainte de NEGOCIERILE pentru prezidențiale: 'România are nevoie urgent de un Guvern mai bun'

stirileprotv.ro
ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, dă de pâmânt cu premierul Viorica Dăncilă, chiar înainte de discuțiile privind susținerea unui candidat pentru alegerile prezidențiale. Ponta susține că România are nevoie urgent de un Guvern mai bun.

Romania are nevoie urgent de un Guvern mai bun / nu de cearta pe cine candideza la Prezidentiale ! Oricine este ales Presedinte ( Iohannis, Dancila, Barna, Tariceanu, Firea sau Sorin Cimpeanu) nu poate sa faca nimic pentru viata oamenilor daca nu avem un Guvern mai bun!

Citește și: Cristi Danileț, avertisment TĂIOS pentru viitorul președinte al României: ' El nu va avea supuși și nu va lua decizii despotice'

Romanii ( chiar si cei care nu au votat niciodata cu PSD) considera Guvernarile “Nastase” si “Ponta” ca fiind cele mai eficiente si profesioniste/ deja PSD a pierdut 2 ani si jumatate cu lupte sterile si razboaie stupide ( vinovat fiind Dragnea dar si toti care au stat langa el si i-au “cantat in struna”)!

USR nu vrea sa guverneze tara ( au guvernat in 2016 si au facut un dezastru) - PNL nu poate / asa ca PSD- ALDE TREBUIE sa guverneze mult diferit si mult mai bine in urmatoarele 14 luni - altfel vor disparea si Romania va avea de suferit!

ProRomania strange oameni profesionisti si construieste politici publice pentru buna guvernare a tarii! Pentru ca de asta are nevoie Romania!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.