Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dă de pământ cu Zelenski și anunță că Europa nu poate înlocui gazele rusești: Dacă zici că vrea să ocupe Crimeea, ești trădător

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta spune că Europa nu va avea cu ce să înlocuiască gazele rusești, iar acest lucru va duce la prăbușire economică. Mai mult, Ponta critică și ipocrizia celor care nu permit ca președintele Ucrainei să fie criticat pentru acțiunile sale.

„E un nou război rece, o cortină de fier. Este ca la Orwall – drept gândirea și anume dacă zici „domne, mie îmi place Tchaikovsky – este catalogat trădător, ticălos. Dacă zici „domne mie nu-mi place de Putin, da mi se pare că și Zelenski parcă el vrea să ocupe Crimeea – ești un trădător, un vânzător.

Bănuiesc că și în partea cealaltă, n-am fost în Rusia, dar bănuiesc că e la fel. Adică exact ca în perioada Războiului Rece, când dacă ziceai că „domne, dar nu-i așa rău Parisul”, înseamnă că ești capitalist. ăi e clar ca întotdeauna – America contra Rusia și China. Și fiecare cum pică. Europa este zdrobită economic și probabil că va avea multe tensiuni. Mă uit acum la alegerile din Italia, mă uit la cum a pierdut Macron cu tot sistemul după el, că Macron chiar are tot sistemul și-a pierdut majoritatea. Ce greu să descurcă Germania.

Și dacă nemții nu au gaz să producă, nu au cum să ne dea nouă, ungurilor, cehilor, polonezilor de lucru, că tot vestul României din ce s-a dezvoltat? din firme germane.

Dacă nu mai au piața rusească pe care făceau miliarde sau chineză și așa mai departe. Costul economic e uriaș. Până la urmă, ideea de întreaga omenire în pace – de aia ne-am dezvoltat economic, că n-am mai cheltuit banii pe avioane și rachete și am reușit să să deschidem economica. Acum se întoarce chestia asta și o să suferim. O să fie vremuri grele”, a declarat fostul premier Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.