Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, declaraţie neinspirată de faţă cu premierul Albaniei

ponta premier albania

Premierul Victor Ponta i-a spus, vineri, omologului său albanez, Edi Rama, că în România "toate culisele puterii" sunt zilnic prezentate la televizor și că nu mai e nevoie să fie scrise cărți pe această temă. Declaraţia vine în contextul în care premierul Albaniei își lansează la București cartea 'În culisele puterii'.

"Sunt bucuros că, dincolo de discuțiile politice, dl Rama are și un eveniment cultural azi la București. Și cartea pe care o lansează despre culisele puterii cred că e foarte interesantă. La noi, toate culisele puterii sunt în fiecare zi la televizor, nu trebuie să scriem cărți. Dar ăsta este un semn de democrație și ne dorim ca România să rămână tot timpul un sprijinitor al parcursului de integrare europeană al Albaniei", a afirmat Ponta, în cadrul unei declarații de presă comune cu Edi Rama, potrivit Agerpres.

Universitatea Națională de Arte din București îi va decerna, vineri, premierului Edi Rama titlul de Doctor Honoris Causa, ceremonia fiind urmată de lansarea volumului 'În culisele puterii', carte scrisă de prim-ministrul albanez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.