Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta denunță 'filmele proaste de Teleorman production' după ultima 'execuție' din PSD

ponta obraz

Victor Ponta reacționează vehement la decizia de excludere din PSD a primarului Iașului, Mihai Chirica. Fostul premier susține că Liviu Dragnea acționează pe principiul „niciun pesedist nu mai mare ce căuta în PSD” și afirmă că social-democrații au pierdut orice șansă de a mai câștiga Primăria Municipiului Iași.

Vezi și: Cum să manânci mai puțin: trucuri pentru a fi mai deștept decât foamea

„Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose!

Dragnea ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid pe principiul “niciun pesedist nu mai are ce cauta in PSD”!!!

Deja se depaseste orice limita admisibila a ratiunii si bunului simt!

Excluderea Primarului Iasiului din PSD este inca o palma data alegatorilor si imaginii Partidului de catre “Echipa Dragnea”!

Dragnea pierde Iasiul ( “capitala Moldovei”) , ii umileste pe alegatorii din acea zona, arata ca elimina fara scrupule orice voce care nu se supune orbeste , compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras!

Sunt convins ca Mihai Chirica se va dovedi un bun primar in continuare pentru Iasi - si ca in 2020 va fi reales in functie tocmai pentru ca nu s-a conpromis pe post de figurant in filmele proaste de “Teleorman production”!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Vezi și: STUDIU fără precedent pe aproape 200 de milionari: Cum își aleg prietenii care îi ajută să evolueze

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei municipale PSD Iaşi a decis, în şedinţa de vineri, excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum şi viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al organizaţiei municipale Iaşi a social-democraţilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenţi la şedinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.