Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Deputații PSD, mobilizați la Ateneu

ateneul roman bucuresti

Fostul premier Victor Ponta a scris joi pe Facebook că deputații social-democrați sunt „mobilizați” să participe, la Ateneul Român, la concertul inaugural al preluării președinției României la Consiliul UE pentru că sala este „jumătate goală”, evenimentul fiind programat în cursul serii.

„Dincolo de gafa cu data tiparita gresit ( nu era treaba Premierului Dancila acest lucru dar reflecta calitatea profesionala a colaboratorilor sai) - Nu inteleg:

1. Cum poti sa trimiti invitatii de pe o zi pe alta la un eveniment care era confirmat de cateva luni ?!?! Asta asta “urechism” si neseriozitate!

2. Daca vorbesc la eveniment Presedintele Consiliului European , al Comisiei si al Parlamentului era absolut normal si de bun simt din partea Romaniei sa vorbeasca toti omologii : Presedintele Romaniei, al Senatului ( al Camerei Deputatilor nu are cum fiind la plaja cu prietenii) si Prim Ministrul ! Plus Comisarul European din partea Romaniei! Asa vom asculta din partea tarii noastre doar speechul binecunoscut al Doamnei Dancila care ii va “devasta” pe oaspetii europeni prin elocinta si perfecta utilizare a limbii engleze

3. Nu este normal sa vezi ca ai sala jumatate goala si sa mobilizezi azi, in ziua evenimentului, deputatii PSD prin Secretariatul Grupului Parlamentar / nu poti sa chemi reprezentantii mediului de afaceri cu mai putin de 24 de ore inainte sub rezerva ca s-ar putea sa nu aiba locuri daca se razgandesc unii invitati care au spus ca nu vin.

Incepem cu stangul Presedintia/ sper sa ne descurcam mai bine data viitoare- peste 14 ani!”, a scris Ponta pe Facebook.

Liderul Pro România a precizat că va participa la concert.

România va marca, joi, preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizată la Ateneul Român la care vor fi prezenţi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European, Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk şi premierul Viorica Dăncilă.

Toţi cei patru demnitari vor susţine discursuri, înainte de concertul inaugural care va avea loc pe scena Ateneului.

Concertul va fi susţinut de Orchestra Uniunii Europene, formată din muzicieni din cele 28 de state UE, respectiv de artişti români recunoscuţi internaţional, precum Adela Zaharia, Ruxandra Donose, Michael König, Sorin Coliban şi Corul Filarmonicii "George Enescu". Dirijorul concertului va fi Ion Marin, în timp ce corul este coordonat de Ion Iosif Prunner.

Citește și: Mega-protest în fața Ateneului Român! Mihai Șora îndeamnă la mobilizare: 'Viii cu viii, hoţii cu hoţii. Europa suntem noi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.