Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, despre SCANDALUL din Camera Deputaților: Se va întâmpla și revocarea domnului Dragnea, e inevitabil. Stă închis în buncăr

Pro Romania
Victor Ponta

Victor Ponta sustine, referitor la situatia din Camera Deputatilor, unde votul pentru revocarea lui Liviu Dragnea a fost blocat fiind invocat regulamentul forului, ca la un moment dat liderul PSD va fi schimbat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Fostul premier spune că Liviu Dragnea stă închis in birou si blocheaza activitatea Camerei Deputatilor.

Citeste si NEBUNIE totală în Parlament: opoziția amenință că intră în GREVĂ parlamentară/VIDEO

"Ne aflam undeva prin februaire 2012, ca lumea nu mai tine minte, am depus cererea de revocare a Robertei Anastase in februarie si am reusit in iunie. Se va intampla si revocarea domnului Liviu Dragnea ca e inevitabil. Daca ar avea voturi ar supune la vot. Va fi o bataie de durata (..) si probabil in martie, apriilie va veni un presedinte al Camerei Deputatilor care sa existe. Domnul Dragnea sta inchis in buncar acolo , nu vine sa isi exprime punctul de vedere. Cei de la PNL si USR au zis ca plenul e suveran, cat timp ai voturi mai multe in plen, ai dreptul sa decizi ceea ce discuti si sa supui in plen. In acest moment se pare ca nu mai exista o majoritate ca daca ar exista se ar supune la vot", a declarat Victor Ponta la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.