Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta detonează BOMBA în PSD: cine este ofițerul acoperit

gov.ro
ponta

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a transmis un mesaj prin care arăta că în PSD există un ”ofițer acoperit”, care ar dori să preia puterea în PSD. Pentru că în presă s-a interpretat faptul că ofițerul acoperit ar fi Valeriu Zgonea, singurul care i s-a opus lui Dragnea în ședința PSD, Victor Ponta revine cu un nou mesaj și adâncește misterul.

”Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți "ofițerii" acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”, a scris Victor Ponta în mesajul inițial.

Ulterior, Victor Ponta a revenit cu o precizare și a spus că nu Valeriu Zgonea este acoperitul, ci un vicepreședinte PSD care a fost membru în Guvern.

”Update - pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a venit mesajul de completare al lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.