Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Liviu Dragnea: Avem scandal, minciuni, acuzatii și scuze penibile - și iar pierdem bani europeni

stiripesurse.ro
victor ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a dezlănțuit la adresa Guvernului Dăncilă.  Pe Facebook, acesta susține că România pierde bani europeni, din cauza minciunilor echipei conduse de Liviu Dragnea, liderul PSD.

"In 2014 - 2016 cu sprijinul Comisarului European Corina Cretu , al echipei sale de la Bruxelles, si prin muncii celor de la Bucuresti care au lucrat cu ministrii Eugen Teodorovici si Marius Nica - Romania a primit efectiv 10 MILIARDE de euro ( bani nerambursabili) care au fost investiti in infrastructura, educatie, sanatate, cultura, mediu !

Acum cu “Echipa Dragnea” avem scandal, minciuni, acuzatii si scuze penibile - si iar pierdem bani europeni ( doar pentru ca nu pot fi furati de Teldrum si alte firme “prietene”)!

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

ProRomania sustine promovarea oamenilor si mecanismelor institutionale care sa ne ajute sa repetam performantele din 2012-2016!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.