Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, dezvăluire care îi dă fiori reci lui Liviu Dragnea: Marian Oprișan am înțeles că vrea să fie președintele PSD

ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit marți, la B1 Tv, despre situația din PSD, precizând că Liviu Dragnea nu are oameni care să-i fie fideli în partid.

„Așa cum îi cunosc pe cei din conducerea PSD, eu cred că sunt cam toți pe la doamna Dăncilă și îi jură credință. Paul Stănescu întotdeauna a avut o relație bună cu doamna Dăncilă, chiar dacă nu l-a apărat când l-a dat Dragnea afară. Niculae Bădălău e un supraviețuitor. Domnul Marian Oprișan am înțeles că vrea să fie președintele PSD, deci cu siguranță că o va susține pe doamna Dăncilă.

Teodorovici PROMITE: Guvernul PUNE LA BĂTAIE 17 milioane de euro pentru ștergerea de datorii

Fiecare președinte PSD a avut un număr de oportuniști, și eu la fel, care erau în jurul meu, mă anunțau ce tare mă iubesc. Dar au fost și câțiva suporteri sinceri. Sunt oameni care și acum țin cu Iliescu, cu Năstase, cu Geoană, cu Ponta. Dragnea nu are oameni ai lui. Toată lumea a stat și stă cu el de frică sau pentru că le dă funcții. Dacă luni, cea care le dă funcții va fi Viorica Dăncilă, se vor muta într-o secundă și marți o să-i auziți cum vor spune cât au suferit ei sub Dragnea”, a spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.