Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, dezvăluiri picante despre 'Pavel Chinezul' din PNL: Vrea să o impresioneze pe tânăra secretară de la PNL

sursa FOTO: Inquam
ponta ciolacu

Consilier al premierului Marcel Ciolacu, Victor Ponta, îl atacă dur pe deputatul PNL, Pavel Popescu. Ponta susține că ”Dumnezeu vorbește prin gura copiiilor și a nebunilor”, iar ”Pavel Chinezul” este unul dintre liberalii care spune ”lucruri trăznite”. Ponta face și o dezvăluire picantă și arată că Pavel Popescu face postări furioase pe Facebook pentru a impresiona o domnișoară de la secretariatul PNL.

”Dumnezeu vorbeste uneori prin gura copiilor si a nebunilor. PNL vorbeste des prin gura lui Pavel - ales vicepresedinte PNL sa arate ca Partidul reprezinta si clovnii si focile; oamenii ii mai spun “Pavel Chinezul” ca sa il deosebeasca de alti “popesti” din PNL care spun lucruri traznite ca el. Chiar si pasnicul Nicu Ciuca a simtit nevoia sa justifice cand l-a dat afara de la Comisia de Aparare spunand ca “inca nu i s-a deschis fontanela”

Graieste Pavel PNL intr-o interpelare parlamentara: “ .. Romania ar trebui sa isi consolideze un parteneriat strategic cu Republica Populara Chineza. Cum ar putea Guvernul Romaniei sa contribuie la consolidarea acestor legaturi din perspectiva economica si culturala? Cum va propuneti din pozitia de Ministru sa cresteti consistenta raporturilor bilaterale cu RPC si care ar fi proiectele strategice pe care le aveti in vedere pentru cristalizarea acestui deziderat. Poate Romania sa preia exemplul chinez in privinta eradicarii saraciei extreme? Aveti in vedere deschiderea unui Institut Confucius la Pitesti in scopul consolidarii cooperarii cu RPC? Avand in vedere schimburile comerciale importante ale Romaniei cu RPC planificati anumite actiuni specifice pentru atragerea investitiilor chineze in Romania?”

Zice bine Pavel ce zice - faptul ca e bipolar si lauda acum ce injura inainte nu cred ca mai are importanta! Ca pune Ministrului Muncii intrebari care sunt de competenta altor ministere si institutii, e ok si asta (stiti deja ca nu inteligenta il recomanda pentru functia de vicepresedinte al PNL.

Dincolo de amuzamentul de weekend cu bufonii din politica - vreau sa spun ceva foarte serios.

Relatiile Romaniei cu SUA, UE, China, Orientul Mijlociu, Ucraina sau cu vecinii nostri sunt construite in timp de catre diplomati profesionisti si pregatiti (avem inca multi din fericire); liderii politici cu pozitii importante si viziune internationala trebuie sa ia pozitii bazate pe analizele si propunerile acestor diplomati de cariera - si au obligatia sa le spuna ignorantilor, populistilor si clovnilor din propriile partide sa taca din gura in domeniul international! Cred ca interesele Romaniei in zona de politica externa nu trebuie sa fie stricate de niste natarai care se posteaza pe Facebook sa o impresioneze pe tanara secretara de la Grupul Parlamentar. Altfel sa nu ne suparam ca nu suntem respectati pe plan international - ca pierdem la vot cand candidam pentru un loc in Consiliul de Securitate sau pentru alte institutii multilaterale - ca nu intram in Schengen - ca nu putem merge in SUA fara vize - ca nu putem sa atragem investitii strategice - ca ne pierdem prietenii pe care i-am castigat in decenii de munca. Nu poti sa lasi un vicepresedinte PNL sa abereze non stop pe retele sociale dupa ce l-ai dat afara de la Comisia de Aparare din Camera Deputatilor tocmai pentru ca te facea de ras. Circul trebuie pastrat in Tara - cand il exportam ne doare pe toti!”, scrie Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.