Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta DINAMITEAZĂ PSD scorul obținut de Pro România: 'Le mulțumesc primarilor PSD care ne-au sprijinit la alegeri'

stirileprotv.ro
ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, vine cu dezvăluirea mometului: succesul Pro România la alegerile europarlamentare se datorează susținerii primarilor PSD.

Citește și: Șerban Nicolae s-a DEZLĂNȚUIT după refuzul lui Dragnea de a DEMISIONA: 'Analiza trebuie făcută cât mai rapid și cât mai chirurgical'

"Este prima confruntare electorală la care participăm. S-a terminat cu bine, nu doar că s-a încheiat cu 5 % dar suntem al patrulea partid din țară. Cum multă dorință, voință și știință scorul e un lucru extrardinar. Și eu și colegii mei ne simțim extrem de îndatorați votanților. În acest moment, preocuparea noastră este cum să nu îi dezamăgim pe cei 600.000 de votanți. Mai departe evident că ne dorim să creștem număr loc și ca până la alegerile locale să convingem un milion de români să fie alături de noi.

Le mulțumesc și acelor primari PSD care fără să fie membri Pro România ne au sprijinit foarte mult și cred că la urmăoarele alegeri vor fi candidații noștri", a declarat Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.