Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta DINAMITEAZĂ votul pe Legea offshore: E singura soluție rațională

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta DNA

Liderul Pro România, Victor Ponta, face un anunț esențial privind votul pe Legea offhore. Dacă ieri, PSD și ALDE s-au contrat pe lege în comisii, astăzi, Ponta a anunțat că deputații Pro România nu vor vota proiectul privind exploatarea resurselor naturale.

"Deputatii ProRomania NU pot vota o lege facuta “pe sub masa” , modificata de 4 ori fara nicio dezbatere transparenta , fara specialisti si fara prevederi clare!

Tentativa de a se vota azi legea printr-o majoritate de conjunctura PSD - UDMR ( chiar si cei de la ALDE sunt deranjati de jocurile ascunse ale lui Dragnea ) este o mare greseala si va angaja resursele Romaniei pe 30 de ani / singura solutie rationala si in beneficiul Romaniei este retrimiterea la Comisiile de specialitate a proiectului si dezbaterea sa cat mai temeinica alaturi de specialisti si de reprezentantii tuturor fortelor politice!

Trebuie sa stim si sa sustinem toti cei care traim in Romania cum ne vom exploata resursele naturale in urnatorii 30 de ani!

Ps - nu exista nicio graba pentru adoptarea azi a legii / singurii care au de pierdut sunt cei de la cele doua companii din Ungaria care au obtinut dreptul exclusiv de transport al gazelor - si care au promisiuni de la Dragnea ca nu ajung la sfarsitul anului fara lege adoptata!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.