Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după ce Parlament a votat majorarea alocaţiilor pentru copii: 'Nu pot să înţeleg cum parlamentarii social-democraţi au putut să voteze ÎMPOTRIVĂ'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta parlament gesturi

Victor Ponta, preşedintele Pro România, reacţionează la victoria înregistrată de opoziţie în Parlament, unde s-a votat majorarea alocaţiilor pentru copii de la 84 de lei pe lună la 150 de lei pe lună. Fostul premier taxează însă parlamentarii puterii, care au votat împotrivă.

CITEȘTE ȘI: Experţii în securitate avertizează: Ce rişti dacă îţi iei telefonul mobil cu tine la baie

"Ultima majorare a alocatiilor pentru copii s-a facut in 2015 / o majorare in 2019 era necesara / dar Guvernul s-a opus la aceasta masura ( alocand insa 500 de milioane de lei pentru finantarea Partidelor parlamentare)!!!

Din fericire azi, in Parlament, un amendament al PNL avand sprijinul parlamentarilor USR, PMP si ProRomania a fost adoptat - pentru ca si parlamentarii UDMR au votat ( corect) pentru!

Inteleg ca Varujan Vosganian de la Alde a incercat sa reia votul - dar nu pot sa inteleg cum parlamentarii social democrati au putut sa voteze IMPOTRIVA doar pentru ca asa a fost dispozitia lui Liviu Dragnea!

Este o victorie mica dar importanta! Acum trebuie aparata impotriva malversatiunilor prin care Dragnea, Iordache sau Vosganian vor incerca sa schimbe votul!", scrie Ponta pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ce boli poți vindeca în funcție de CANTITATEA de cafea pe care o bei pe zi

Alocaţiile copiilor vor fi majorate, de la 1 martie 2019, după adoptarea în plenul Parlamentului a unui amendament la Legea bugetului. Astfel, copiii de până la doi ani vor primi câte 300 de lei pe lună, faţă de 200 de lei cât era alocaţia până în prezent, iar cei de până la 18 ani vor primi 150 de lei pe lună, faţă de 84 de lei cât primeau până acum. Amendamentul a fost propus de deputatul liberal Robert Sighiartau.

PSD ar putea însă să forţeze un nou vot pe acest amendament, potrivit unor surse parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.