Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după ce PNL a primit-o pe senatoarea exclusă din PSD: 'Rareș, șmecherii ăștia chiar își bat joc de noi toți?'

www.fastweb.com
racolari-transfer

Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis ironic, miercuri, că liberalii luptă cu „ciuma roșie” prin racolarea PSD-iștilor, după ce  o senatoare exclusă din PSD a fost primită în PNL.

  • „PNL ( numiti deja “ciuma galbena”) lupta din greu cu “ciuma rosie” PSD - prin transferarea tuturor pesedistilor la PNL / iar Aliatii USR PLUS sustin “cu toate dragostea”! Rares - smecherii astia chiar isi bat joc de noi toti? Sper ca la Alegeri oamenii sa le arate penelistilor ( fosti pedelisti, fosti pesedisti ) ce cred cu adevarat despre ei!!! Noi suntem PRO Romania - si tinem doar cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liderul grupului PNL din Senat, Daniel Fenechiu, a declarat vineri pentru Agerpres că senatorul Roxana Paţurcă va face parte din grupul liberalilor.El a precizat că includerea Roxanei Paţurcă printre senatorii liberali va "întări" grupul.

"Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie", a declarat pentru AGERPRES Fenechiu.

Senatoarea Roxana Paţurcă a fost exclusă, marţi, din PSD pentru că a lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Avertismentul lui Rareș Bogdan

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan, recent, la Antena 3.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 111: Măi, fătălăilor! Vă explică Dănuța cum e cu autostrăzile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.