Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după ce președintele PSD și-a anunțat demisia: 'Metoda DRAGNEA- acum in varianta Ciolacu 2020!'

ponta ciolacu

Președintele Pro România, Victor Ponta, a reacționat, pe Facebook, la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a spus că va demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială. Ponta, fost coleg de partid cu Ciolacu și subordonatul său în Camera Deputaților, este de părere că omologul său din PSD încearcă să îi păcălească pe români la fel ca Liviu Dragnea.

"Metoda DRAGNEA ( a votat Legea privind pensiile speciale la parlamentari si a demisionat in Decembrie 2016 pentru o zi - stiind ca este imediat reales pe un nou mandat de 4 ani) - acum in varianta Ciolacu 2020!

Daca esti Presedintele Camerei Deputatilor + liderul celui mai mare Partid + coleg cu 3 Prim Ministrii din ultimii 4 in functie = trebuia sa schimbi legea care da pensii speciale parlamentarilor ( adoptata cu votul tau si al Partidului tau) !

Asa ii pacalesti pe oameni ca demisionezi in ultima zi ( 22 Decembrie) - dar anunti acum - ca sa te voteze pe 6 Decembrie! Daca i-a fraierit Dragnea pe oameni - incerci si tu sa ii mai fraieresti o data!

Citește și: Dezvăluire-bombă! Ministrul Cîțu este dator vândut la banca unde a fost economist-șef! La mijloc e o sumă uriașă .

Daca lasi legea neatinsa - si demisionezi in ultima zi ( dupa care esti imediat ales pentru alti 4 ani) asta se numeste DRAGNISM = praf in ochii oamenilor, populism , smecherie , “mantogarie” sau “ciolacionie”!

Nu este adevarat ca CCR a declarat neconstitutionala legea de abrogare / au lipit special pensiile parlamentarilor de pensiile magistratilor , in aceiasi lege, ca sa fie siguri ca nu trece!

Evident ca Orban si PNL sunt la fel de mincinosi / intr-un an de cand sunt la Guvern nu au vrut sa dea Ordonanta de Urgenta sa abroge pensiile parlamentarilor / in Parlament au facut blat cu PSD si UDMR - iar USR a stiut jocul si a sprijinit Guvernul!

Eu am votat si voi vota orice proiect care abroga pensiile speciale ale parlamentarilor ! Dar PSD , UDMR si PNL s-au opus in ultimii 4 ani ! Si se vor opune din nou - dupa ce trec Alegerile !

PS - eu , ca deputat , NU am votat Legea privind pensiile parlamentarilor / iar ca Prim Ministru am dat aviz NEGATIV

PS 2 - Ciolacu isi da DEMISIA sau DEMIZIA", a scris Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.