Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după decizia CEDO în cazul Laurei Codruța Kovesi: Iohannis nu e împărat, e un executant al unor decizii luate în afara țării, la fel ca și Kovesi

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis kovesi

Judecătorii Curţii Europene a Drepturilor Omului au ajuns la concluzia că demiterea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA a fost abuzivă. Magistraţii au ajuns la concluzia că fosta şefă a DNA nu a avut cum să conteste decizia.

Victor Ponta a spus, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la o întrebare referitoare la decizia CEDO, că totul face parte dintr-un plan pus în afara României.

”Domnul Iohannis nu e împărat, e un executant al unor decizii luate în afara țării, la fel ca și doamna Kovesi. Ea l-a adus la guvernare, prin dosare făcute la comandă. Văd că ea a și suferit foarte mult, e la Bruxelles, pe câteva zeci de mii de euro pe lună. Văd că prosteala asta ține! Cine a distrus țara trebuie dat ca erou! ”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Reacția magistraților după decizia CEDO în cazul Kövesi: ‘Este inadmisibil. Toți factorii responsabili să-și asume consecințele’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.