Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Victor Ponta e disperat. Vinde pe toată lumea'

ponta zambeste

În PSD este o stare generala de nemultumire si de aceea Victor Ponta a amanat Congresul partidului, spune europarlamentarul Catalin Ivan, care nu a renuntat la ideea de a candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte al partidului.

"Lui Victor Ponta ii este frica de partidul pe care il conduce, nu de mine in mod special. Oricine ar candida impotriva lui Victor Ponta ar avea sanse foarte mari sa castige in acest moment pentru ca toti sunt dezamagiti. Este o nemultumire generala in partid iar Victor Ponta stie foarte bine asta (...) Victor Ponta este disperat in acest moment. Vinde pe toata lumea, promite orice, oricui, numai ca sa isi tina si scaunul de la Palatul Victoria si scaunul de la partid. Este dispus la orice compromis", a declarat Catalin Ivan, fost lider PSD sector 1, intr-un interviu acordat ziare.com.

"A angajat intregul partid intr-o cursa disperata de salvare a unui singur om: Victor Ponta. Nu conteaza ce se va intampla in 2016, nu conteaza ce rezultate vom avea la locale, la parlamentare, important este sa ramana in functie", a mai spus acesta.

"Pe Victor Ponta nu prea il mai sustine nimeni. Important este ca cei care nu il mai sustin pe Victor Ponta sa aiba o alternativa, sau sa aiba mai multe alternative, sa aiba de unde sa aleaga", a adaugat Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.