Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: E o CATASTROFĂ! Noi îl numim 'Sluga', e o moluscă, sunt niște proști

monitorulcj.ro
ponta ingrijorat

Premierul Dacian Cioloş a anunţat că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, şi ministrul delegat pentru relaţia cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost schimbaţi din funcţie.Premierul a mai anunţat că la Educaţie îl va propune miercuri pe Marius Dumitru, rectorul Universității din București, omul care a spus, dintotdeauna, că Victor Ponta a plagiat.

Fostul premier a reacționat imediat când a aflat de mutarea lui Cioloș.

Citește și: DEZVĂLUIRI BOMBĂ – SIE plateste 8000 de euro pe luna un jurnalist

”Nu e nici de imagine, nici de fond. A schimbat niște miniștri necunoscuți cu unii la fel sau mai slabi. E o catastrofă administrativă. Dacă se mai schimbă mult până în noiembrie, nu-i învață nici portarii, nici șoferii de la minister. N-a plecat Irimescu, pentru că nu s-au dat subvențiile, nu a plecat Prună de la KGB. E o catastrofă pe care o să o decontăm toți în 2017-2018.

Îl știu pe unul singur, noi, oamenii politici, îl numim ”Sluga”. Pot să precizez cine l-a sunat și i-a spus să vină la mine la birou, dar mi-e silă. Omul răspunde când e sunat. El e, ierarhic, disciplinat. A ajuns rector pe vremea lui Băsescu, a venit și la mine, e unul fără cap, o moluscă.

Mi se pare o caricatură de guvernare, e un timp pierdut, bani pierduți pentru România. Dacă îl propune PNL pe Dacian Cioloș premier, nu e nicio problemă. Actuala guvernare seamănă cu cea a lui Emil Boc din 2009. Cei care mă atacă, din guvern, sunt niște proști, nu știu diferența între fonduri structurale de coeziune și fonduri pentru agricultură. Eu și cu Tăriceanu suntem singurii care mai facem Opoziție, și un pic cei de la PMP.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Citește și: Caz ȘOCANT în Vaslui: A fost violată de fratele său pentru că nu credea că e virgină

Ponta a vorbi și despre posibilitatea ca Dacian Cioloș să fie propus premier de către PNL în toamnă. ”

Suntem un câmp de încercări: ia, să vedem, poate fi România condusă de niște ciudați pe care nu i-a votat nimeni și care nu răspund în fața nimănui? Sper să nu mai facă acest experiment și în alte țări.

PNL trebuie să spună pe cine propune premier. Nu au pe cine altcineva, doar nu suntem în filme comice să-l propună pe Predoiu. Blaga și Gorghiu nu sunt buni. PSD va fi mult în fața PNL. În mod normal, cine primește cele mai multe voturi, ar trebui să primească misiunea de a forma guvernul.”, a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.