Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta este președintele Facebook-ului

Pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a ajuns la 600.000 de fani. Aproape dublu faţă de contracandidatul său principal la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

Premierul României are una dintre cele mai populare pagini de pe reţeaua de  socializare. Prin comparaţie preşedintele Franţei, Francois Hollande are cu 100.000 de fani mai puţin, iar David Cameron, Primul Ministru al Marii Britanii are puţin peste 300.000.

Victor Ponta le-a mulțumit fanilor de pe Facebook. “Suntem 600.000 de prieteni şi în fiecare zi mai mulţi şi mai uniţi. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin!” le-a spus Victor Ponta fanilor.

Rețelele sociale sunt intens folosite în această campanie electorală. Astfel, Monica Macovei are puţin peste 80.000 de fani pe Facebook, în timp ce Elena Udrea ajunge la aproape 250.000 de prieteni.

Pagina lui Victor Ponta are o medie de 6 postări pe zi care strâng, fiecare, peste 6.000 de like-uri (aprecieri). Numărul de fani ai lui Victor Ponta pe Facebook creşte cu aproximativ 3.000 în fiecare zi.

Premierul Victor Ponta are foarte mare succes printre tineri, cei mai mulţi fani din cei 600.000 fiind având între 18-30 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.