Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Victor Ponta, despre turneul EURO: Într-un moment în care îți promovezi țara, noi am promovat gunoaie

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta s-a declarat revoltat de imaginile cu politicienii aflați în secțiunea VIP pe stadion la meciul Austria - Macedonia de Nord, în timp ce legende ale fotbalului românesc precum Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimise să se uite la meci din tribuna II. El a semnalat că centrul Bucureștiului a fost plin de gunoaie când au venit suporterii străini.

„E dureros”, a reacționat Ponta. „Noi, Romania, pe Gica Popescu l-am bagat in puscarie. E plina Romania de hoti, violatori, spagari, dar noi l-am bagat pe Gica Popescu. M-am dus la Traian Băsescu si i-am facut propunerea de gratiere si mi-a zis `Nu, bă, ca sar astia pe noi'. Stiti care sareau pe noi? Astia care sunt acum in tribune”, a declarat fostul premier.

„Ieri m-am suparat. Am fost cu familia in centru. Mi-a crapat mie obrazul de rusine, au fost numai maldere de gunoaie in tot centrul orasului. La Viena sigur nu e asa. Nici la Skopje nu e asa. Ai o sansa ca tara, sa arati celorlalti cat de bine te-ai dezvoltat. A fost o rusine nationala. E un moment in care sa iti promovezi tara, noi am promovat gunoaie”, a adaugat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.