Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta explică de ce au plecat oamenii de la mitingul PSD, în timp ce vorbea Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, fost lider al PSD, susține că mitingul PSD a fost un eșec pentru Liviu Dragnea, pentru că acesta le-a propus oamenilor o temă abstractă și un dușman invizibil. Ponta susține că oamenii au plecat chiar în timpul discursului lui Dragnea pentru că nu au înțeles ce le transmitea acesta de pe scenă.

Citește și: Klaus Iohannis nu cedează presiunilor PSD! Un răspuns în Cazul Kovesi nu va veni rapid (surse)

”De asta nici nu l-au prea ascultat oamenii - am văzut că au plecat. Ce PSDist a vorbit înainte? Liviu Pleșoianu de la Antena 3, Olguța Vasilescu de la PRM, doamna Dăncilă de la Videle și doamna Firea care a spus că n-o lasă lumea să muncească în București. (...) E foarte greu pentru niște oameni care vin de la mare distanță să vină pentru ceva ce nu înțeleg. Orice om, dacă îi spui că facem miting pentru statul-paralel, te întreabă ce e aia. Și ce vor cere. (...) De-aia au plecat oamenii, că n-au înțeles de cine trebuiau să-l apere pe Dragnea”, a afirmat Ponta, la Realitatea TV.

Imediat după miting, liderul PSD a spus ceea ce gândește pentru prima dată, consideră fostul premier.

”Pentru prima dată de când îl cunosc pe Dragnea a spus ce gândește, la o emisiune. El niciodată nu spune ce gândește. Disimulează. A zis că toți dușmanii lui nu contează. A zis că suntem șobolani, un termen folosit de naziști. A zis că NATO și UE au plătit statul-paralel. A zis că dă ordonanță dacă-l condamnă pe el. A zis că o să meargă până la capăt. O să ne ia pensiile de la Pilonul II, să nu vă faceți iluzii”, a precizat Ponta.

Liderul Pro România susține că Liviu Dragnea a jucat, în 2016, ”cel mai bun rol al său”.

”În 2016 a făcut cel mai bun rol al său în campanie. M-a convins și pe mine. O lăuda pe Kovesi. Ponta era cel mai bun premier. Acum, dacă-l condamnă, îl condamnă statul-paralel. Dacă-l achită, Justiția e bună. Vedeți un gen de raportare personală. Kovesi, Coldea, Maior sunt dușmani cu care se luptă. Eu când l-am văzut, îi iubea foarte tare. Le ducea vin”, a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.