Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta face o declarație FĂRĂ PRECEDENT: 'Țara noastră a intrat în RĂZBOI!'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Victor Ponta face o serie de declarații fără precedent! Fostul premier anunță că România, alături de Germania, Franța și Italia a intrat într-un război. Nu cu Rusia, despre care spune că Vladimir Putin ar avea o înțelegere cu Donald Trump, Emmanuel Macron și Angela Merkel. România e păcălită de marii lideri mondiali, transmite Ponta, pentru ca țara noastră să cumpere armament de 10 milioarde de lei. Războiul despre care vorbește Ponta e cel cu marii jucători din IT: Facebook, Apple, Google si Amazon. Ponta e de părere că

”Norocul meu ca citesc Deutsche Welle ca sa aflu lucruri extrem de importante despre Romania si viitorul nostru ( la noi toate stirile sunt despre Kovesi si Dragnea) - fara sa stie nimeni tara noastra a intrat in razboi !

Nu este vorba despre un razboi cu Rusia ( eu deja il banuiesc pe Putin ca este inteles cu Trump, Macron si Merkel - asa ii pacalesc pe Iohannis si pe Dragnea sa dea cat mai repede si cat mai bucurosi 10 miliarde de dolari pe rachete, avioane, corvete, tancuri si alte asemena lucruri utile).

Citește și: Veste proastă pentru bucureșteni! Ce au decis companiile de taximetrie și de ce sunt furioase pe UBER

Romania s-a alaturat Germaniei, Frantei si Italiei in razboiul contra Facebook, Apple, Google si Amazon - scopul declarat oficial este ca acestia sa plateasca taxe cat mai mari in Europa - in realitate marile economii europene sunt deranjate de concurenta gigantilor americani in acest domeniu la care nu fac fata.

Sunt convins ca nimeni din tara noastra nu stie ca am semnat acel document pe care il gasiti in articolul de mai jos - nici macar Premierul Mihai Tudose / nu aveam nicio obligatie si nu o sa avem altceva decat dezavantaje!

Daca inteleg interesul marilor tari din Vestul Europei in acelasi timp cred ca Romania face o mare prostie si rateaza o mare oportunitate!

Citește și: Să fie strategia CÂȘTIGĂTOARE? În lupta cu KFC și McDonald’s, apelează la agricultori români!

Ce cred ca ar trebui sa facem :

1. Sa profitam de razboiul acesta si sa oferim noi gigantilor americani Facebook, Apple, Google si Amazon cele mai bune conditii fiscale si de investitii din toata Europa ( exista exemple de acest fel - vezi Irlanda sau chiar Luxemburgul condus pe atunci de Premierul Juncker) / daca nu o facem noi vor fi imediat alti doritori in zona

2. Sa le cerem acestora in schimb sa faca cat mai multe locuri de munca si cat mai bine platite - acum principalul motor sustenabil de crestere in Romania este industria IT / daca vrem sa oferim un viitor profesional tinerilor nostri doar aceasta este sursa reala

Citește și: Regina Elisabeta bea doar soiuri de vin românesc! Care este și cât costă o sticlă din vinul ei preferat

3. Sa facem un parteneriat intre Guvern si aceste companii care au cifra de afaceri mult mai mare decat PIB ul Romaniei - in schimbul facilitatilor fiscale sa sprijine o Strategie Nationala de digitalizare a administratiei publice ( cu obiectivul clar de a ajunge in maxim 5 ani la fel ca Estonia - o societate in care totul este transparent online si nu mai exista cozi la documente, dosare de hartie , telefoane pentru a gasi o “pila” sau bacsis dat pe sub birou)!

4. Sa dezvoltam in Romania acest sector de inovare si IT pentru ca doar in acest fel putem sa ne dezvoltam si sa reduce decalajul fata de Vest - altfel o sa ne multumim sa facem cu salarii mici volane, scaune si piese de schimb pentru masinile “Made in Germany” si sa le cumparam inapoi second hand dupa 10 ani / lupta noastra contra celor mai puternice si inovatoare companii din lume este o batalie retrograda din care oricum vom pierde.

Citește și: Pregătiri intense: Ce vor să achiziționeze parlamentarii pentru Adunarea Parlamentară NATO

E corect sa urmarim interesul Romaniei ( chiar si atunci cand este diferit de al Germaniei sau Frantei) - de asta vrem sa fim #ProRomania !

Revin la ce am tot spus de atatea ori : cea mai mare problema a Romaniei nu este coruptia - ci prostia, incompetenta , dezinteresul si slugarnicia! In cazul acesta ar trebui doar sa fim destepti si castigul pe termen mediu si lung ar fi urias!”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Sume colosale! Cum și ce profit a scos Țânțăreanu din Paradisul de la Corbeanca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.