Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta face precizări despre moțiunea PNL și ieșirea de la guvernare

monitorulab.ro
Ponta - ironic

Victor Ponta face precizări despre moțiunea PNL și ieșirea de la guvernare! Premierul Victor Ponta a susţinut că are îndoieli referitoare la faptul că Opoziţia va depune, în data de 5 iunie, moţiunea de cenzură îndreptată împotriva Guvernului pe care îl conduce.

Citește și: Cum încearcă Victor Ponta să-i încaiere pe liberali: Doar cu el avem ce să vorbim

"Îmi dă o mare emoţie (moţiunea de cenzură - n.r.), că 5 iunie e vineri şi mi-e că nu o depun. Nu am văzut nimic. Dacă o depun, să o depună. Nu e nimic rău în asta. Moţiunea de cenzură este un instrument al Opoziţiei. Mai departe însă... Îi tot aud de moţiunea asta din decembrie. Din decembrie tot fac moţiunea asta de cenzură. E ca în 'Aşteptându-l pe Godot'. Să vină odată şi pe 5 iunie scăpăm de această grijă", a declarat Ponta, luni, la România Tv.

Citește și: Te doare mintea! Cum vrea Cătălin Predoiu să scape de Victor Ponta: Dai un like și gata

Totodată, acesta a ţinut să precizeze că nu consideră că Cabinetul Ponta este unul "de neînlocuit", dar că şi-ar dori ca viitorul Guvern al României să nu fie "Guvernul Boc doar fără Boc".

"În 2012, atunci când am candidat în cadrul USL pentru funcţia de prim-ministru, m-am gândit că voi fi prim-ministru până la sfârşitul lui 2016. Acum, viaţa politică întotdeauna este plină de surprize. Eu nu cred că suntem noi de neînlocuit. O să vină şi un alt Guvern. (...) Aş vrea ca după Guvernul nostru, în 2016 sau când va fi, să vină un Guvern mai bun. Dacă vine tot Guvernul Boc reşapat, înseamnă că chiar nu avem minte, adică să ne întoarcem la ceva ce ne-a fost rău. Să fie ceva mai bun, ştiţi tendinţa naturală. Ăsta a fost un Guvern care a făcut atât, vine unul mai bun. Ne întoarcem la Guvernul Boc doar fără Boc? Sper să nu se întâmple. (...) Poate vine doamna Gorghiu, cine ştie", a mai spus premierul.

Citește și: Lovitură de teatru în cazul Gheorghe Nichita

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.