Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta și Gabriel Oprea, întâlnire de taină. Scenariu exploziv pentru PSD

ponta oprea

Victor Ponta şi Gabriel Oprea, întâlnire de taină pentru dinamitarea coaliții de guvernare! Fostul prim-ministru şi fostul lider UNPR au luat masa împreună la un restaurant aflat la marginea Capitalei, scriu jurnaliştii de la national.ro.

Discuţiile s-au purtat pe tema ruperii cât mai multor aleşi din actuala majoritatea parlamentară şi realizarea unui noi pol de putere, mai scriu jurnaliştii.

ULTIMA ORĂ - Fost premier, audiat la Parchetul General

Jurnaliştii mai scriu că şi Gabriel Oprea îşi doreşte punerea pe picioare, cât mai repede, a unei noi construcţii politice, iar Victor Ponta ar putea prelua rolul de vârf de lance în această construcţie.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seară, „atitudinea de șobolan a doi foști premieri ai partidului”, referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă, precizând că "nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani".

„Nu vor reuși (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuși să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate ", a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.